DEREYURT İLKOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 4362120000

WEB - https://dereyurt.meb.k12.tr

Adres - DEREYURT KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ DEREYURT KÜME EVLERİ NO: 8 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım civar köylerin öğretmenleri ile birlikte anlaşılan servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 43 kilometre uzaklıktadır.